Katrine Tuborgh

- kærlighed til mad

Og vinderen er…

14 maj 2014
Og vinderen er…

Jeg har haft en lille konkurrence kørende på facebook.

Og det var ganske overvældende og dejligt, at så mange af jer havde lyst til at deltage. Jeg var meget spændt på at tælle svarene sammen.

Og til min store glæde, var der stemning for alle 4 ” Drop kuren og spis rigtig mad” -workshop-titler. Virkelig dejligt at se og høre jeres kommentarer. En workshop lå dog i spidsen hele vejen, og endte også med at tage sejeren hjem. Og vinderen blev:

#4 Stenaldermad på 1.klasse til – hverdag og fest

Andenpladsen gik til  #3 Junkfood på den fede måde og trylleri med de svære grøntsager (det er nok min egen favorit)

Du kan læse meget mere om ” Drop kuren – og spis rigtig mad” workshop-dagene HER. Det er endnu ikke muligt at tilmelde sig. Men tilmeld dig mit nyhedsbrev og få datoerne direkte i din indbox, så snart de er på plads. Du får samtidig nye spændende opskrifter, tips, ideer og konkurrencer. Lige nu modtager du også et lille uddrag af ” Sukkerfri med stenaldermad” guiden.

Der er selvfølgelig også fundet en kogebogs-vinder. Den heldige blev: Marie Havnø Frank. Tillykke til dig, jeg håber du bliver inspireret og får lyst til at prøve nogle af mine opskrifter.

Lige til sidst en lille reklame for mit kommende foredrag. Det hedder også “DROP KUREN – OG SPIS RIGTIG MAD”.

Du kan læse mere HER.

FAIR

 

 

No comment added yet, be the first one to share your idea.

Leave a Comment