Katrine Tuborgh

- kærlighed til mad

Fiskeburger med agurketatarsauce

Fiskeburger med agurketatarsauce

Så er det tid til en fiskeopskrift. Fisk, fisk, fisk er godt for så mange ting. Umahro Cadogan og Thomas Rode har lige fortalt mig, at det skulle være godt for potensen (du kan høre dem her ) - og det skader jo ikke noget, skulle jeg mene.

Jeg tager med min dejlige familie til sydfrankrig ( den Franske Riviera) denne sommer… og mon ikke vi skal have masser af fisk og skaldyr. Jo det tror jeg nok vi skal.

Fiskeburgeren her er ret simpel at lave. Du kan vælge at spice den op med Agurke-tatarsauce eller måske en hjemmelavet remoulade. Find opskrifterne på disse saucer under ” DRESSING; DIP OG SAUCER”. Opskriften på burgerbollen finder du under “BRØDET” OG husk så bare, at fylde en masse grøntsager i din burger.

Til 4 personer

600 g fisk ( renset og skåret i  stykker som passer til dine burgerboller)
1 1/2 dl fintkværnede frø ( jeg brugte sesam – og græskar frø)
1 -2 piskede æg
Salt og friskkværnet peber
evt. andre tørrede krydderurter efter smag

Sørg for at dine fisketern er helt tørre, så hænger paneringen bedre fast. Dyp dem i det piskede æg og derefter i ” melet”. Steg gyldne i kokosolie eller klaret smør. Byg din burger ved bordet.