Katrine Tuborgh

- kærlighed til mad

kyllinge-avocado wrap med med peberfrugt

kyllinge-avocado wrap med med peberfrugt

Du kan bruge et hav af forskellige grøntsager i denne opskrift. Rul dine wraps om et stykke koldt lammekød, en gang hakket oksekød eller rester fra aftensmaden. Du kan også bruge wraps som hotdogsvøb. Hvis du ikke lige har tid til at stege wraps er det rigtig lækkert at pakke kød og grøntsager ind i store salat- eller spidskålsblade

4-6 wraps

5 æg
1⁄2 dl vand
1/2 dl. fedtreduceret mandelmel eller kokosfibre
1⁄2 finthakket grøn peberfrugt
1⁄2 finthakket rød peberfrugt
300 g kyllingefileter
2 skiveskårne avokadoer
1 pakke bønnespirer
havsalt og friskkværnet peber

Hak peberfrugterne meget fint. Pisk æg, vand, salt, mandelmel og peber sammen, og tilsæt derefter peberfrugterne. Alle ingredienser kan med fordel blendes sammen. Smelt fedtstoffet på en pande, og hæld cirka 1 dl æggemasse på, ligesom når man laver pandekager. Vend forsigtigt wrappen, når den slipper panden. Fyldt den med stegte kyllingefileter, skiveskårne avocado og bønnespirer, mens den stadig er lun.