Katrine Tuborgh

- kærlighed til mad

Grønkålssalsa med friske bær og citrusfrugter

Grønkålssalsa med friske bær og citrusfrugter

6 store grønkålsblade
1 stort, sødt æble
50 g tørristede nødder ( f.eks. valnødder)
1 rød grape fileteret

saft af en appelsin,
saft af 1/2 citron
god olie
1 nip havsalt
evt. hvid peber

friske bær til servering: hindbær, blåbær, brombær eller skivede jordbær

Tørrist mandlerne let på en pande. Hold godt øje med dem undervejs, de brænder let. Skyl grønkålsbladene grundigt, og fjern den grove stængel i midten. Skær æblet i mindre stykker, og hak derpå grønkål, æble og mandler i en foodprocessor. Hvis du ikke har en foodprocessor, kan du hakke det hele meget fint i hånden. Vend salsaen med citrussaft, olie og salt, og drys med friske bær, hele nødder og  grapestykker.

IMG_7903