Katrine Tuborgh

- kærlighed til mad

Grøntsags- spaghetti

Grøntsags- spaghetti

Det er både sjovt og delikat at skære grøntsager på en Spiralizer . Hvis du ikke ejer en spiralizer, kan grøntsagerne sagtens snittes i tynde strimler i hånden, skrælles i brede bånd med en tyndskræller eller rives på et juliennejern. Spis grøntsagsspaghettien med kødsauce, som grøntsagscarbonara eller som selvstændigt tilbehør til fisk eller kød.

Grøntsager som egner sig til grøntsags-spaghetti

squash med eller uden skræl, beregn 1 mellemstor per person

knoldselleri, skrællet og skåret i stænger på 5×5 cm

gulerødder, de tykkeste du kan finde

skrællet persillerod

skrællet pastinak

skrællet rødbede

Skær lange strimler af de grøntsager, du foretrækker, og giv dem et opkog i letsaltet vand i cirka 1 til 2 minutter. Server straks med det valgte tilbehør.

 

NOTE

Hvis du ikke koger strimlerne, er de perfekte i salater.