Katrine Tuborgh

- kærlighed til mad

Rød spidskål, appelsin og bolchebede salat

Rød spidskål, appelsin og bolchebede salat

Så blev det november og vinter og jul nærmer sig med hastige skridt. Jeg står lige nu i mit køkken og tilbereder and med honningglaserede persillerødder. Det er til www.cahetu.dk ´s magasin ” Living by Cahetu” hvor man meget snart kan finde opskrifter og foto. Indtil da kommer her en opskrift på et sprødt alternativ til den kogte rødkål.

1 stor portion

1 lille fintsnittet rødt spidskål ( almindelig rødkål er også fint)
2 – 3 tyndtstrimlede bolchebeder eller andre beder
1 appelsin i stykker
saft fra 1-2  appelsiner
god olivenolie
evt. en håndfuld ristede sesamfrø
evt. en håmdfuld finthakket persille

Rør appelsinsaft, persille og olie sammen. Bland rød spidskål, appelsinstykker og beder i dressingen. og vend det rundt. Drys med sesamfrø og lidt hakket persille.